Toolbar
Over ons

fotoclubsittard2015

Fotoclub Sittard bestaat uit foto enthousiastelingen die deze hobby op amateur of semiprofessioneel niveau beoefenen. Doel is het leren van elkaar door het delen van ervaring en kennis.

Fotoclub Sittard heeft verschillende disciplines aan boord. Van portret/ modelfotografie tot macrofotografie, van natuurfotografie tot Urbex. In onze fotogallerij vind je foto's van alle leden.

Sinds de onstuitbare opkomst van de digitiale fotografie  is fotografie toegangkelijker geworden voor een groter publiek. De digitale camera is een onderdeel geworden van de digitale workflow. Fotoclub Sittard houdt zich dan ook bezig met het hele proces. Van het schieten van de foto's naar bewerking op computer tot afdruk en kleurbeheer. Een aantal leden zijn gestart met fotograferen in het analoge tijdperk en kunnen hun kennis en kunde op dat gebied delen.

Streven is om eenmaal per maand een clubactiviteit te houden. Dit kan zijn: het er op uit trekken om foto's te maken op lokatie, gezamelijk een fotoexpositie bezoeken of bijwonen/organiseren van lezingen.
Eenmaal per maand op een woensdagavond, wordt door leden gefotografeerd in onze fotostudio. Afwisselend worden thema's aangesneden en geoefend. Specifieke belichting, portret, model, macro, experimenteren! Doel is leren en oefenen, alles is mogelijk. Naast deze clubstudioavond kunnen leden een aantal maal per jaar de studio gebruiken om zelfstandig of in kleinere groepen fotoshoots te doen.

Fotoclub Sittard

Welkom op onze website!

Over ons

fotoclub-kleinFotoclub Sittard bestaat uit foto enthousiastelingen die deze hobby op amateur of semiprofessioneel niveau beoefenen. Doel is het leren van elkaar door het delen van ervaring en kennis.

Fotoclub Sittard heeft verschillende disciplines aan boord. Van portret / modelfotografie tot...

Lees meer...

Contactgegevens

  • Algemene vragen
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Secretariaat (Niek Mestrum)
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Webmaster (Tom van der Laan
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruikersmenu